Бареков обяви, че ще влезе в Европарламента като депутат

“Засега ще остана в европарламента. Стои като опция. Зад мен има много достойни хора. Имаме Рада Коджабашева и други, на които вярвам. Засега ще остана в европарламента”. Така лидерът на ББЦ Николай Бареков отговори на журналистически въпрос дали като водач на евролистата ще встъпи в длъжност като евродепутат.
„Наглостта на управляващите трябва да спре”, каза Николай Бареков, помолен да коментира предстоящия вот на недоверие. По думите му, българският народ е отвратен от политиците и ако иска, българинът, ще може скоро да гласува за ББЦ – “затова искам избори през октомври”.
“Хората са обезверени. Това правителство трябва да си ходи. Ще гласувам срещу правителството”, категоричен беше Николай Бареков. Попитан, как с разговори ще постигне да си отиде кабинетът, и с кого ще говори, освен с ГЕРБ, Бареков коментира: „Станишев трябва да си ходи. Готови сме да разговаряме с БСП, ДПС, ГЕРБ за една тема – предсрочни парламентарни избори. Иначе кучетата лаят, кервана си върви, но в случая кучетата се оказаха българския народ”, каза още Николай Бареков.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.