Бареков обвини ТВ7 и Кошлуков в цензура

Лидерът на “България без цензура” Николай Бареков обвини ръководството на ТВ7 в налагане на цензура, тъ като планирано негово участие при Емил Кошлуков е отменено, въпреки, че е уговорено още преди седмица.

“Вчера Кошлуков ми се обади, за да каже, че не мога да му гостувам. Обясни ми, че вместо мен е поканил финансисти, които трябвало да успокоят обществото във връзка с процесите, които се случват в КТБ”, обясни Бареков в блога си в интернет.

“Доживях телевизията, която аз създадох, да ми забрани да участвам и да кажа истината – че държавата е във фалит и част от този проблем е и фалитът на КТБ; както и за безхаберието на българските политици и най-вече тези от ГЕРБ, БСП и ДПС, които унищожиха държавата през последните 5 години”, възропта Бареков. По думите му, след като той като евродепутат е цензуриран от телевизията, която създаде предаването “България без цензура”, то се вижда докъде е докарана държавата.

“Положението е много тежко”, пише Николай Бареков. Той призова служителите и журналистите от ТВ7, в това число и Емил Кошлуков да действат по съвест и да не взимат страна в грозните конфликти, за да могат да гледат хората в очите.

Водещият Емил Кошлуков е оправдал отказа си да покани евродепутата и лидер на ББЦ Никола Бареков с натиск отгоре, информира междувременно ПИК.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.