Бареков обвини ГЕРБ и ДПС в сделка за свалянето на Плевнелиев

Предупреждавам Плевнелиев да не бъде глупав колкото Станишев и да проумее, че зад гърба му тече сделка между ГЕРБ и ДПС за свалянето му от поста и за издигането на негово място с помощта на турските гласове на лидера на ГЕРБ. Това заяви лидерът на “България без цензура” Николай Бареков пред Агенция ПИК. Информацията е поместена и на сайта barecov.com

Лидерът на ББЦ призовава президентът Росен Плевнелиев да реагира на заплахите, които председателят на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов отправи вчера персонално към Бареков, заканвайки се да го вкара в затвора.

Както вече съобщихме, при откриването на предизборната кампания на ГЕРБв неделя Бойко Борисов задочна „кръстоса шпага” с Николай Бареков.

Свързани публикации

6 Comments

  1. Много адекватна преценка на Бареков. Никак няма да се изненадам ако Борисов бъде издигнат за Президент. Тия игри с ДПС не са случайни. Видно е, че Плевнелиев не става, ама пък Борисов хич.

  2. Това е лидерът който казва истината с цената на всичко

  3. Ама те ГЕРБ и ДПС са едно и също. Там схемите са толкова черни, че всичко може да е вярно.

  4. Президентът ни не е никакъв президент само гледа себе си и джобът си и да си ходи но фактът че ГЕРБ и ДПС кроят планове да съсипят тази страна е много лош , а по лошото е че никой нищо не прави за да ги спре, дано поне народът ги свали от власт защото ако Боко и Местан застанат заедно на власт с тази страна е свършено !

  5. Плевнелиев не се държи подобаващо като държавен глава.По- добре да си ходи.

  6. Политически зависим си остава Плевнелиев, колкото и да ни се иска да мислим друго.

Leave a Reply

Your email address will not be published.