Бареков обещава да върне парите на всички вложители в КТБ, ако стане премиер

Борисов, Плевнелиев, Костов и Станишев избягаха от отговорност, хвърляйки на кучетата нормалните вложители и бизнеса, които си държаха парите в КТБ. Така лидерът на ББЦ и евродепутат Николай Бареков коментира от Брюксел резултата от консултациите при президента за финансовото състояние на държавата, съобщава barekov.com.

Бареков обяви, че започва серия от срещи с вложители, фирми и чуждестранни инвеститори с пари в КТБ. На тях ще обещае, че ако поеме властта на 5 октомври, парите на несправедливо ощетените граждани ще бъдат възстановени в пълен размер. Според лидера на ББЦ, пробивът, който политиците допуснаха в КТБ ще бъде платен от всички българи. Евродепутатът препоръча на Иван Костов и Бойко Борисов да мълчат за КТБ, защото ако там падне банковата тайна, ще излязат най-много свързани с тях лица. По думите на Бареков, двамата експремиери твърди добре са се възползвали през годините от връзките си с Цветан Василев.

Свързани публикации

6 Comments

  1. Леееко се излагате като цитирате несъществуващ сайт….

  2. Гаранция няма, че това ще стане. Единствената гаранция е, че сегашните парламентарно представени партии ще изтискат всичко, което е възможно от хората.

  3. Ако се спрат субсидиите на партиите може и да стане това.

  4. По-склонен съм в тази ситуация да вярвам на Бареков.

Leave a Reply

Your email address will not be published.