Бареков: Не искам кокал, а достоен живот за хората

Не искам кокала, искам хората в България да получат това, което заслужават и да живеят достойно. Това каза лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков пред журналистката Диана Найденова. Нова телевизия направи тази сутрин анонс от интервюто, което ще бъде излъчено в сутрешното предаване на телевизията в събота.

Бареков разговаря с Найденова в колата, докато пътуваше към фабрика за среща с работниците.
Да, тази фабрика е на Христо Ковачки и те каня да видиш как „купуваме гласовете им“, заяви иронично лидерът на ББЦ. Той е категоричен, че иска да работи за по-добър живот на тези хора, а не да получи наготово гласовете им и твърденията за обратното ясно могат да се оборят, ако се присъства на срещите му с тях.

При тази конфигурация, която се очертава в следващия парламент, смятам, че всички трябва да дръпнем крачка назад, за да се направи кабинет, който да работи за държавата и гражданите й. Аз обаче няма да влизам в лично качеството в каквито и да е комбинации и това го заявявам ясно, каза Бареков. Той е категоричен, че Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Местан не трябва да участват в това управление, а то да е с нови политици.

Свързани публикации

5 Comments

  1. На всички ни е ясно кой купува гласове! В Турция са 1/3 от всички секции в чужбина, правете си сметката как са се нагрухали ДПС!

  2. Кокали искат да ядат другите , искат наще кокали на народа

  3. Със сигурност за ББЦ българите ще бъдат приоритет!

  4. Нека подкрепим Бареков- единствения политик,защитаващ интересите на българския народ!!!

  5. Съгласен съм, че нямаме дрлуг шанс освен нови политици в управлението с една уговорка. Нови политици не означава неориентирани младежи, за които е все едно дали ще унищожат Парк Пирин, дали ще сринат цели отрасли, дали ще съсипят определен бизнес. Нали нещо такова имахме и при ГЕРБ и при Тройната коалиция и при Орешарски – лидерите си седят някъде и дърпат конците на някакви “нови лица”. Говорим именно за нови политици и се надявам това да е идеята Ви. Нови политици, самосотятелни, мислещи, а не кукли на конци. Нови политици означава и скъсване на връзкитемежду законодателна, изпълнителна и съдебна власт от една страна и престъпността от друга. В момента те са се сраснали и това е проблема на политическия ни модел.

Leave a Reply

Your email address will not be published.