Бареков: Не гласувайте за буламач между партии и лица на прехода

Моята лична си позиция като евродепутат и лидер на „България без цензура“ е, че българските политици, които имат ясна визия и защитават патриотичните идеи в парламента, трябва да останат в опозиция и да не подкрепят правителство, сглобено на тъмно като буламач между партии и лица на прехода, които са донесли само несгоди и омраза между българските граждани.

Това написа Николай Бареков в сайта си barecov.com часове след като ГЕРБ и Реформаторския блок се споразумяха да направят коалиционно правителство, а в медиите изтече структурата и съставът на новия кабинет с премиер Бойко Борисов.

Всяко правителство, сглобено задкулисно, безпринципно и с желание да дели баницата във властта няма да реши глобалните проблеми на българския народ, изтъква Бареков. Според него, правителство, което не се ползва с широка парламентарна подкрепа и не е с ясно изразен център-дясно профил ще бъде авантюра, която ще за жалост ще бъде платена от българския народ.

Лидерът на ББЦ прогнозира, че всяка една мрачна фигура от прехода, която участва в управлението и е замесена в мачкането на българския бизнес, българската интелигенция и колосалната кражба от приватизацията, извършена в края на 90-те, ще бъде посрещната остро от цялата българска общественост.

България няма друга алтернатива освен Европейския съюз, подчертава Бареков. По думите му, можеше да имаме успех, само ако всички политици бяхме осъзнали отговорността на момента и бяхме разписали антикризисна програма, която да бъде договорена пред очите на цялото общество.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.