Бареков настоява за оставката на премиера Близнашки

Служебният премиер Георги Близнашки моментално да си подаде оставката. Намерението му да ходи на мача от Шампионската лига Лудогорец-Реал (Мадрид), когато се е разигравала трагедията в Горни Лом с 15 загинали, е срамна. Затова да даде оставка, а не да чака изборите. За това призова лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков в коментар за агенция “Пик”.

Бареков коментира и снимките, от които се вижда, че часове след взрива във ВИП-ложата на стадион “В. Левски” са били служебните министърки на транспорта Николина Ангелкова и на спорта – Евгения Раданова.

“Тези две жени на мига трябва да освободят заеманите от тях постове. Те са резил за държавата”, подчерта Бареков. Той обяви, че ако Близнашки не подаде оставката си незабавно, ще му я поиска още на първото заседание на новото Народно събрание.

“ББЦ ще бъде част от голямо коалиционно правителство и аз ще настоявам Близнашки да се оттегли. Това ще е първата точка от дневния ред на новия парламент. Близнашки е и причината ГЕРБ да се срине надолу през последните два месеца и да не получи повече от 100 депутати”, допълни Бареков.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.