Бареков нарече “политически проститутки” напусналите го депутати

Евродепутатът и лидер на ББЦ Николай Бареков изригна за пореден път срещу депутатите, напуснали неговата партия. В рубриката “Коментарът на Бареков” в сайта barecov.com политикът нарича бившите си съпартийци “политически проститутки”, “сбирщина”, “заговорници” и “политически боклук”.

“Омерзително и възмутително е човек да гледа фотосите в една от най-четените български медии на загубилите всякакъв морал отцепили се депутати от ББЦ, които заедно с шепа цигани и мутри, събрани от кол и въже, се опитват да правят нови политически проекти. Известните в медиите като политически проститутки 5-ма отцепници, успяха да сринат доверието от ББЦ от 11 на 1% благодарение на липсата на всякаква политическа култура, принципност и морал в Народното събрание”, пише Николай Бареков. По думите му “тази сбирщина, която се довлече при нас от НДСВ, Кунева и ГЕРБ или направо от дискотеките, сега е жалък опит на ГЕРБ и ДСП да се подиграват с каузата на ББЦ”.

“В деня, в който тези заговорници умуват как да крадат защитената от закона и юридически неприкосновена субсидия на една от българските партии, българският народ беше затънал в преспи – без ток, вода и хляб!
Как нито един от този политически боклук не се сети да отиде и да помогне на пищящите майки в Южна България? Явно, когато крадеш нямаш очи да отидеш при тях, а се криеш в луксозни хотели да си бъркаш в носа заедно с циганските босове, на топло и скрито”, коментира Бареков. Според него “същият цинизъм демонстрира преялата с власт, един файтон хора партия на Рамадан Кънев – в хотела на виден червен пловдивски бизнесмен 300 „демократи“ плюскат, пият и преяждат с мръвки и власт, докато народът стене на 20 км от тях”. След което изтъква, че тъкмо реформаторите и техните ментори от ГЕРБ и ДПС са направили всичко възможно да сринат алтернативата на статуквото, която с 11% на европейските избори ги отвя като конкуренция.

“Вчерашният пир по време на чума на отрепките, напуснали ББЦ и плюскането на Радановците в Пловдив, унизително напомня на пира на мултаците с печени прасета с участието на видни български интелектуалци в центъра на София по време на жанвиденовата зима.

Краят на тези истории е един и същ. Време е хората и избирателите на ББЦ да получат възмездие за тази подигравка с нашата кауза!”, завършва коментара си евродепутатът и лидер на ББЦ Николай Бареков.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.