Бареков: Мой дебат със Станишев ще е политическото шоу на сезона

“Ако г-н Станишев приеме телевизионен дебат с мен ще бъде разгромен, а сблъсъкът ни ще бъде политическото шоу на сезона”. Това заяви лидерът на “България без цензура” Николай Бареков при днешната си среща, заедно с председателя на ВМРО Красимир Каракачанов, с членове и симпатизанти на формацията в столичния район “Люлин”. Бареков каза още, че Сергей Станишев, Моника Станишева и Пламен Орешарски вече са основните опоненти на “България без цензура”, защото не само са излъгали българите, а и са откраднали социалните идеи на ББЦ.
“Станишев го очакват тежки дебати. Бях решил да отказвам участия в големите телевизии, които ни налагат цензура, но ако бъда поканен на дебат с водачите на листи Станишев ще бъде разгромен от мен. Този крадец на идеи, който от 12 години управлява България на практика, защото той беше 4 години министър-председател, а докато властта попадна в Борисов, четири години жената на Станишев управляваше с него”, коментира Бареков.
Лидерът на ББЦ критикува управляващите, че са обещали преди година 250 хил. места работни места, но вместо да се увеличат, те са намалели; не са спазили и обещанието си да премахнат “данък лихва”.
Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов коментира на свой ред, че в момента управляващите лъжат за ЕРП-тата. Според него те няма да посмеят да им направят каквото и да е, а цялото говорене е предизборно.
“Още през 2009 г. ние сигнализирахме как се надписват сметки и как се крадат пари от хората, но те нищо не направиха”, каза Каракачанов.
В район “Люлин” Люлин Бареков и Каракачон засадиха 10 декоративни дръвчета в градинката зад храма “Св. Климент Охридски” в изпълнение на инициативата на ББЦ “С грижа за природата”.
Снимка: barecov.com

Свързани публикации

8 Comments

  1. ГОТОВ Е ЗА ЛУДНИЦА..БОЖЕ,ЗАЩО САМО НЕНОРМАЛНИЦИ ИЗПРАЩАШ НА ТАЯ БЕДНА,ОКАЯНА СТРАНА.?МОЛЯ ТЕ,СПРИ….

  2. Това е даже много меко казано! А да видим дали ще имаме честта да наблюдаваме нещо подобно!

  3. Да наистина ще е шоу, когато Бареков покаже на Станишев къде му е мястото и че трябва да се оттегли от политиката!

  4. Някой смята ли, че Станишев ще приеме такъв дебат? Той си избра слабата ракия Борисов да дебатират.

  5. Бареков добре ги е подпукал, интересно ми е Станишев този път какви ще ги дроби!

  6. Само, дето Станишев искаше да си дебатира само с другаря Борисов, че знае, че само него може да победи поради умствения капацитет на втория.

  7. Нека Сергей има смелостта да се изправи на този дебат!Или ще си измисли оправдание!

Leave a Reply

Your email address will not be published.