ББЦ: Маргарита Попова е подходяща за служебен премиер

Вицепрезидентът Маргарита Попова е подходяща за служебен премиер, тъй като е консенсусна личност, коментира лидерът на „България без цензура“ (ББЦ) Николай Бареков.

“Мисля, че г-жа Попова е достоен вариант за служебен премиер. По този начин тя може да се отърве и от нежеланото си съжителство с Росен Плевнелиев”, заяви политикът.

Бареков отново разви идеята си за съставяне на служебно правителство, определено от партиите, спечелили евровота, а Плевнелиев само да подпише указа за назначаването му. “Попова е разумният човек в президентството и трябва да убеди Плевнелиев, че е добре да приеме предложението на ББЦ”, изтъкна Бареков.

“Чух, че вчера Плевнелиев се е назовал като президент на енергийната ефективност. Ще му кажа, че енергийната ефективност не се състои само в смяната на дограмата, а в подобряване на енергийната ефективност на българската индустрия и предприятия“, посочи лидерът на ББЦ.

“Плевнелиев казал също, че е министър на трите магистрали. Това означава, че той не е бил никакъв министър, защото в България няма три магистрали, а само една, която е построена наполовина от др. Тодор Живков”, категоричен бе Бареков.

Следващото управление няма да е престъпно, тъй като ще гарантирам на хората, че Росен Плевнелиев и хората около него ще бъдат разследвани от прокуратурата за злоупотреба с обществени средства, посочи Бареков.

Той заключи, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е избягал от пряк сблъсък с него във “Всяка неделя”, поради което ще го чака днес на площада в Сливен. “За да си кажем в очите истината за неговото престъпно управление”, добави Бареков, който вчера разкри, че Борисов заплашил бизнеса в Града на стоте войводи да не подкрепя “България без цензура”, защото ГЕРБ се връщал на власт.

Борисов прави кампания в нелегалност, констатира Бареков. “Борисов се крие по клубове и не се среща с хората. За разлика от него, аз всеки ден съм в центъра на някои български град и след това отивам в пълни зали и театри”, категоричен е лидерът на ББЦ.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.