Бареков: Каракачанов ходи на кафе при Борисов преди да напусне ББЦ

“След самопризнанията на Радан Кънев за единичните срещи на Борисов с представители на Реформаторския блок, става безпощадно ясно, че лидерът на ГЕРБ почти е успял да приватизира цялото политическо пространство без ББЦ. Очевидно е, че той държи Реформаторите на къса каишка като ловни кучета около господаря си”. Това коментира лидерът на „България без цензура“ и евродепутатзам Николай Бареков. Той смята, че дори проектът АБВ е бил създаден, за да обслужи Борисов и да събере гласове от лявото политическо пространство в негова полза.

Николай Бареков съобщи, че лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов е ходил на кафе при Борисов, ден преди да напусне коалицията с „България без цензура“. Според Бареков в това няма нищо лошо, но такива неща не бива да се правят поотделно, не трябва да се търгува по този начин. Евродепутатът прогнозира, че явно ще има нова коалиция, която ще се казва “Банкя”.

“Единствената алтернатива на Борисов може да бъде една голяма патриотична, центристко-дясна формация като ББЦ, която гарантирам, че ще направя, каза Бареков. След което декларира, че е единственият политик, който не е ходил да се договаря с Бойко Борисов.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.