Бареков: Има доказателства за пряко участие на Борисов в убийството на Илия Павлов

Днешната връзка на Борисов с ДПС се корени в криминалното му минало преди и след 2001 г. Това каза лидерът на „България без цензура“ и зам.-председател на ЕКР Николай Бареков в ефира на радио „К2“, съобщи barecov.com. Политикът изтъкна, че разполага със сериозни, оригинални документи за тежки престъпления, вършени през годините от тези две партии и допълни, че ще стане “много интересно”, ако те продължат с пресата върху него.

Готов съм в българския съд да предоставя доказателствата, с които разполагам, че Борисов се е занимавал с криминални деяния“, съобщи Бареков. По думите му това са доказателства от службите за сигурност и МВР за пряко участие на Борисов в убийството на Илия Павлов.

„След това ситуацията се повтори с Василев – единият е физически труп, другият – икономически“, посочи лидерът на ББЦ. „След изказването на Йовчев миналата седмица, сезирах прокуратурата и поисках Цацаров да провери тези факти. Лично след това заявих, че съм готов да бъда разпитан, но никой не ме е потърсил досега“, съобщи Бареков.

Той нарече пълзящ преврат в държавата случващото се в КТБ и опасността да не бъдат възстановени парите на бизнеса. Бареков попита кому е нужно стотици хиляди българи да останат без работа в началото на зимата и допълни, че защитава правото на всеки човек да получи справедливост.

Бареков коментира и правителството, което през идната седмица ще подаде оставка.

“Кабинетът „Орешарски“ започна като правителство на БСП и ДПС, подкрепено от „Атака“ и ще завърши като кабинет на Борисов и Местан, на ДПС и ГЕРБ”, изтъкна лидерът на ББЦ. По думите му ДПС са политически безсрамници, които купуват ромски и български гласове с цел позабравеният месия Бойко Борисов да се върне на власт.

Медиите също поработиха упорито за това, посочи той и изтъкна, че с днешна дата „България без цензура“ е единственият опонент на завръщането във властта на лидера на ГЕРБ.

„Всеки, който не иска да има голям, силен, патриотичен съюз, обслужва твърдо интересите на ДПС. Аз съм враг номер едно на този политически мастодонт. Който е с мен, е против ДПС и ГЕРБ. Който е против мен, защитава интересите на ДПС и ГЕРБ“, подчерта Бареков.

Свързани публикации

5 Comments

  1. Кажи за Бойко, как е замесен, той ли е снайпериста или го е возил с колата си?

  2. Вероятно Бойко е замесен и в още много убийства.

  3. Еми нормално е от там да идва Борисов. Няма как да си на гребена на вълната толкова години, при толкова управления и да си напълно сух от далавери

  4. Време е Борисов и Цветанов да влязат в затвора за дълги дълги години!

  5. Това надали е единственото престъпление на Боки.

Leave a Reply

Your email address will not be published.