Барекови се поляха с ледена вода, предизвикват Борисов и Цветанов

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков се включи в благотворителната инициатива „Ледена кофа“. Той и синът му се поляха с ледена вода в Сандански днес. По-куражлия излезе Бареков- младши, който първи се подложи на предизвикателството, а след това посочи като последовател баща си.

Бареков обяви, че ще дари отново средства за детска градина и училището за незрящи деца в пострадалия от наводнението „Аспарухово“.

Спазвайки правилата на „Ледена кофа“, Бареков отправи и предизвикателство към избрани от него лица. Номинирам двама от най-богатите българи – Бойко Борисов и Цветан Цветанов също като мен да помогнат финансово на бедстващия варненски квартал, обяви политикът.

Лидерът на ББЦ вече дари 2 000 лева от заплатата си на евродепутат за детска градина и училището за незрящи в Аспарухово, а сега съобщи, че ще им помогне отново за първия учебен ден. „На 15 септември ще се върна в пострадалия квартал и ще даря още средства на двете учебни заведения“, каза Бареков след предизвикателството „Ледена кофа“.

Свързани публикации

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.