Бареков: Днешният КСНС е абсолютно безсмислен

Днешният Консултативен съвет за национална сигурност при президента е абсолютно безсмислен и няма да донесе нищо добро за страната, защото на практика узаконява политическата мафия в България – Станишев, Плевнелиев, Местан и Борисов. Това заяви лидерът на ББЦ Николай Бареков.
Изолацията на ББЦ от Росен Плевнелиев показва колко се страхува той и задкулисният му ментор Бойко Борисов от моята поява в Президенството. Двамата треперят от страх от мен.
Вчера Борисов и Плевнелиев са събирали агитка във Фейсбук, която да освирка ББЦ в случай, че поддръжници на партията отидат пред президентството, за да протестират срещу изолацията на ББЦ от КСНС, добави Бареков. „Протестна мрежа” и техният нелеп сигнал по адрес на ББЦ и лично към мен е обиден за интелектуалното ниво на гражданите, каза още лидерът на ББЦ. Той уточни, че сигналът е съшит с бели конци “пасквил, който представлява пълна измишльотина, писана в лабораториите на Прокопиев. Аз не се притеснявам от този сигнал. Надявам се, че въпреки нелепостта на сигнала, проверката по случая ще ми даде възможност да покажа, че съм чист пред народа.” Бареков добави, че лично е предавал много сигнали в прокуратурата в качеството си на гражданин, журналист и политик за бизнес “далаверите на Иво Прокопиев и неговия ортак Росен Плевнелиев.” Надявам се, че Прокопиев един ден ще стане и подсъдим, каза още Бареков.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.