Бареков: Датата за вота ще дойде след договорка ГЕРБ-ДПС

Докато Борисов и Местан не се разберат задкулисно, няма да се определи дата за предсрочни избори. Плевнелиев е на повикване и докато Борисов не му определи датата, няма да се задейства. Той е еднопартиен президент. Това заяви председателят на „България без цензура“ Николай Бареков в студиото на „Гореща точка“ по ТВ7. Той заяви, че се надява като следващ министър-председател да наруши традицията да гонят премиерите в България със сила.

„Аз съм единствен политически играч, който е на светло. Обявих, че няма да правя тъмни сделки с други партии, а в събота Националният съвет на регионите на ББЦ ми даде мандат да разширявам коалицията и това е публично известен факт“, допълни Бареков.

Лидерът на ББЦ заяви, че ако гласуват за Бойко Борисов, избирателите ще получават в комплект с него и Местан. След което Бареков каза, че БСП е в критична ситуация, а Сергей Станишев е държанка на Пеевски и Местан.

„Бойко Борисов беше на частна визита в САЩ, където си е платил куверт за участие на енергиен форум заедно с Дянков.(…) Борисов иска да стане премиер, за да прибере 80% от бизнеса на гражданите подобно на модела на Путин. Той искаше това още по време на мандата му и го знам лично от него“, каза още Бареков.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.