Бареков държи да се кандидатира там, където ще е и Борисов

Пловдивската структура на “България без цензура” номинира лидера на партията Николай Бареков за водач на листата в Пловдив-град. Очакваме в срок от три дни Бареков да потвърди, че ще води листата в града, в който е роден, израсъл и където хората го харесват и ценят като боец, каза адвокат Дяко Дяков. Той допълни, че тукашната структура иска да организира и дебати между Бареков и Бойко Борисов по проблемите на здравеопазването, демографската криза, бедността и образованието.
Благодаря на пловдивчани за натиска, който ми оказват да се кандидатирам за депутат от родния си град, но аз ще изчакам да видя от кой район ще се кандидатира Бойко Борисов. Ако той не избере Пловдив, в който аз искам да изляза на директен двубой с него, аз ще се кандидатирам на негов терен в 25 МИР в София, коментира по-късно Николай Бареков, съобщиха от пресцентъра на ББЦ.

Ще се явя на пряк сблъсък с Борисов на чужд терен, така да се каже и ще го победя. За разлика от палячовците и марионетките на Иван Костов от Реформаторския блок – Рамадан Кунев и Меглена Кунева, в мое лице Борисов има истински гладиатор, който ще излезе срещу него, заяви Бареков.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.