Бареков: ББЦ работи върху програма за 1 млн. нови работни места

ББЦ работи върху амбициозна икономическа програма, която ще позволи през следващите 8 години в България ситуацията да се нормализира и да бъдат създадени един милион работни места, съобщи лидерът на “България без цензура” и евродепутат Николай Бареков, цитиран от barekov.com. Според него, само така може да се реши икономическата и демографската криза.

Бареков съветва Борисов, Миков и другите политици да си сдържат нервите и да кажат какво биха направили за народа. По думите на лидера на ББЦ, нито една партия не предлага реална политическа програма, която да вдигне доходите на хората.

“Смятам, че ББЦ ще бъде първа, втора или трета политическа сила на тези избори. Не виждам как резултатът ни ще бъде под 500 000 гласа. Революционната идея, която аз ще предложа е да се въведе образователен ценз при гласуване и при получаване на социални надбавки”, посочи Николай Бареков.

Свързани публикации

4 Comments

  1. Мафията няма да позволи подобно нещо. Контрола е налаган 25 години, няма как сега изведнъж всичко да тръгне нагоре…

  2. На предните избори ББЦ излязоха с политическа програма за справяне с бедността и подпомагане на бизнеса. Надявам се тази да е добре изградена.

  3. А каквато е криза и половината да се реализира пак няма да е зле. Има наистина много младежи които просто бездействат, а това е млада работна ръка.

  4. Революционната идея е много добра. Двадесет години никой не можа да се справи с раждането на деца за да се вземат детските добавки.

Leave a Reply

Your email address will not be published.