Бареков: ББЦ е единствената партия, в която няма бивши министри и зам.-министри

„България без цензура“ е единствената партия, в чиито листи за предстоящия вот няма бивши министри и заместник-министри.

Това каза на пресконференция във Варна лидерът на партията и зам.-председател на Европейските консерватори и реформирсти Николай Бареков.

Срещу нас са БСП, ДПС и ГЕРБ, в чиито листи е пълно с бивши министри и заместник-министри. Срещу нас е и  ДПС-2 в лицето на Реформаторския блок, където водачи на листи са цели 3-ма бивши депутати на Движението за права и свободи.  Кого тези паднали управленци ще защитават в парламента,

риторично попита Бареков.  Единствените, които досега са били в парламента, лица в листите на ББЦ са неопетнените и безспорни професионалисти Румен Йончев, Светлин Танчев и Калина Крумова, поясни той.

Готови са листите за многомандатните региони Варна и Шумен.  Водач на Шуменската е изтъкнатият ни медик доц. д-р Христо Бозов, след него на второ място е Ана Калимарова. Третото място също е за дама – Даниела Димитрова. Четвъртият в листата е земеделецът Младен Станев.

Водач в 3 МИР-Варна е лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков. След него е областният председател – финансистът Георги Ковачев. На трето място е адв. Поля Ченева, а четвърти и пети са Маломир Кръстев и заместник-председателят на младежката структура на ББЦ – икономистът Богдан Николов.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.