Бареков: Ако ББЦ се коалира с Реформаторите, ще победим ГЕРБ и БСП

“Бъдещето на Реформаторите е с “България без цензура” и нашите партньори. Ако направим предизборно обединение, със сигурност ще победим двете леви организации ГЕРБ и БСП. Като член на европейските консерватори заявявам, че на тези избори трябва да има истински политически блок в център-дясно срещу ГЕРБ и БСП”. Това пише лидерът на ББЦ Николай Бареков в редовната си коментарна рубрика, която поддържа на сайта barecov.com.

Бареков пита Радан Кънев и Божидар Лукарски – с него и Светлин Танчев ли искат да седнат на една маса или с членовете на БКП Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Цецка Цачева? – Предлагам да седнем с Реформаторите на една маса за преговори, защото истинските ценности са при нас, а не в ГЕРБ, казва лидерът на ББЦ.

Като най-силният и признат политически лидер в европейското център-дясно, аз, Николай Бареков в лично качество подавам ръка към по-малките партии, които носят традицията на успешните управления. В това число дори и НДСВ. Истината е, че Костов, Софиянски и Сакскобургготски като министър-председатели преведоха страната през най-тежкия период на прехода и я вкараха в ЕС и НАТО.

Николай Бареков изтъква, че това му изявление е в лично качество, защото в партия „България без цензура“ е “пълно с настроения срещу гнусните и неоснователни атаки от страна на реформаторите”.

“Призовавам „блока“ да се въздържа от негативни оценки и да не прави услуги на ментора си Борисов. Това не е подадена ръка към Реформаторския блок, а към дясно настроените българи, които през последните години не излизат да гласуват, понеже не разпознават дясното в политическата физиология на Цветан Цветанов и Бойко Борисов”, завършва посланието си Николай Бареков.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.