„Атака“ ще търси други законови начини да вкара наказания за гей демонстрации

"Атака" ще предложи нови законови поправки, с които ще цели спирането на влизането на "гей изродщините на Европа" в България, заявиха пред БТВ депутатите Деница Гаджева и Илиан Тодоров. Гаджева и Тодоровте заявиха, че отново ще предложат при демонстрация на хомосексуалност да бъдат налагани глоби – от 5 до 10 хил. лева, този път чрез поправка в Закона за събранията, митингите и манифестациите. Миналата седмица Народното събрание отхвърли подобно предложение на "Атака" за промени в Наказателния кодекс, в което се предвиждаше и затвор.
Националистите намират връзка между хомосексуалността, зоофилията и кръвосмешението. Според Гаджева в Европейския парламент вече се водил разговор дали да не бъде призната възможността "баща с дъщеря, майка и син да имат сексуална връзка".
Колегата й Тодоров заяви, че се започва с гей паради, после се разрешавали гей браковете, осиновяването на деца от хомосексуалисти. Тези идеи се прокарвали от Европа и Америка и "Атака" щяла да се противопостави "с всички сили тези изродщини да не идват в България".
Според Деница Гаджева идеята на гей парада в София е нормалността да стане патология. "Инцестът ни притеснява", каза на няколко пъти Гаджева, според която кръвосмешението е закономерна последица от хомосексуализма. Преди да стана спътница на лидера на "Атака" Сидеров, Гаджева бе партньорка на доведения му син.
Деница Гаджева обяви дори, че по гласуването в парламента си личало и кои от колегите й депутати са хомосексуални. Тя направи разделението спрямо това кой как е гласувал за предлаганите от тях мерки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.