“Атака” отказва да участва в консултациите при президента

От ПП АТАКА отказвяаме да участваме в консултации за избиране на дата за парламентарни избори, заявиха от пресцентъра на партията. В позицията на партията се припомня, че “Атака” още преди седмици са посочили най – подходящата, според тях, дата за предсрочния вот – 27 юли, “но очевидно ГЕРБ, БСП, ДПС и ББЦ са се договорили за друго и умишлено бавят изборите”.

Причината е да имат тези партии достатъчно време да организират отново купуване на гласове и корпоративен вот. Ясно е и, че в момента президентската институция се използва от Плевнелиев за ПР акции. ПП АТАКА няма да бъде част от това, а и нямаме сключен договор за ПР услуги с президентвото.

Днес стана известно и че ГЕРБ, БСП, ДСП и ББЦ са си направили задкулисните договорки за бъдещ общ кабинет. От ПП АТАКА категорично отказваме да участваме в подобен род безскрупулни сделки, завършва съобщението от партийния пресцентър.

Свързани публикации

1 Comment

  1. ЗАДКУЛИСНИ ИГРИ И ИЗМАМИ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ !!! ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ С ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ !!! ПРОСТО ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ !!! ЩО ЗА БЪЛГАРИ СА ТЕЗИ БЕЗСРАМНИЦИ !!!ПОЗОР И СРАМ ЧЕ СА ПАДНАЛИ ТОЛКОВА НИСКО !!! НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !!! ОТ ПАРТИЯ АТАКА СА ПРАВИ ЗА ВСИЧКО ХОРАТА !!! АТАКА !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.