Арестуваха американка, която за 10 години родила и умъртвила 7 свои деца

Полицията на Плийзънт Гроув в американския щат Юта е направила зашеметяващо откритие – седем мъртви деца, шест от които в картонени кутии, съобщава в. “Солт лейк трибюн”. Арестувана е майката на децата, 39-годишната Меган Хънтсмен, която е заподозряна за убийствата, предаде БГНЕС.

Полицаите работят по версията, че в продължение на десет години тя раждала децата, а после ги убивала, сочи информация за медиите. Полицията действала по сигнал на бившия съпруг на Меган, който отишъл да почиства гаража на къщата, в който тя живяла до 2011 г.

При пристигането си служителите на реда открили тялото на новородено дете. След получаване на заповед за обиск полицаите намерили тленните останки на още шест деца, опаковани в отделни кашони в гаража, заяви капитан Майкъл Робъртс. Разследващите случая твърдят, че Хънтсмен раждала, а после убивала децата си в продължение на 10 години – между 1996 и 2006-а. От полицията вярват, че бившият съпруг на Меган е баща, но още не са приключили проверките на ДНК. Засега срещу него не са повдигнати обвинения.
Арестуваната няма криминално минало, а живеещите наблизо я описват като идеален съсед.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.