Антония Първанова призовава всички да гласуват, за да не победи купеният вот

За България е важно всеки да гласува на 25 май. Така ще бъдат опровергани непрекъснатите внушения за ниска избирателна активност, ще се опровергаят слуховете, че купеният вот ще победи. Това заяви председателката на НДСВ при днешната си среща с граждани на Самоков. Водачката на евролистата на коалиция КОД- Антония Първанова,Илиана Раева- ОБ,НДСВ,СДП коментира, че в тази предизборна кампания сме свидетели на популизъм, на щедри обещания, които обаче нямат нищо общо с реалната работа на европейския депутат.
На тези политици аз отговарям с моята работа, с конкретното, което съм направила в Брюксел, каза д-р Първанова, която е на 9 място по активност от всички депутати в Европейския парламент. В отговор на въпрос тя обясни, че е инициатор на идеята за интегрирана политика на използването на европейските фондове.
Европейските пари трябва да отиват за проекти, които са с добавена стойност, т.е. ще създадат най-много работни места, а това условие трябва да е сред основните при оценката на всички, които
искат финансиране от Брюксел , обясни д-р Първанова в разговора с хората от Самоков.

Снимка: Пресцентър

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.