Адв. Симеонов: Делян Пеевски е посещавал Цв. Василев почти всеки ден

Делян Пеевски е посещавал КТБ и Цветан Василев почти всеки ден и това е известен факт, заяви в студиото на bTv адвокатът на банкера Константин Симеонов. Подател на списъците с гости в сградата на КТБ категорично не е Василев, каза още юристът.

Според него липсата на депутата от ДПС в листата с посетители се дължи на няколко причини. Едната от тях е статутът му на много вътрешен човек, подобно на самия и Цветан Василев и на изпълнителните директори на банката, чиито посещения не се отразяват на хартия. Друг вариант е да е влизал по друг начин или пък се е пазил, готвейки се за това, което предстои.

„Къса е паметта на много хора. Имаше период, в който почти през цялото време бяха заедно двамата. Сега да се кръстим и да казвам как нямат нищо общо е по-скоро смешно, не толкова срамно”, коментира Симеонов.

Адвокатът заяви категорично, че Цветан Василев не е изпратил списъците с посетители, макар че те стигнаха до медиите от адрес с неговото име: „Първата работа ми беше да му се обадя на него, за да разбера дали той го е изпратил. Реакцията беше, че няма нищо общо. Беше го прочел вече в някои от сайтовете”.

(Снимка: bTv)

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.