Слави Трифонов сложи край на преговорите за кабинет

Има такъв народ прекратява участието си в преговорите за кабинет с мандата на БСП. Това обяви Слави Трифонов след като в медиите изтече запис на заседание на Демократична България, на което Христо Иванов изразява недоволство, че Нинова не е уведомила ИТН, че няма да имат министри.

“В прав текст Христо Иванов признава, че “Продължаваме промяната” (ПП) и ДБ ни наричат мафия, защото те така изглеждат 100% бели. Иванов признава, че лъжат, че сме мафия. Сега в прав текст си признават, че нагло и брутално, в прав текст, лъжат. Това е отврателно”, каза Трифонов.

“ИТН вече няма никакво място в преговорите за съставяне на кабинет. Ще отидем на избори.

Ние вече нямаме никакво място в тези безсмислени и лицемерни преговори, защото Христо Иванов ги прекрати. Ние правителство на лицемерие няма да правим, няма да го подкрепим и ще отидем на избори”, допълни лидерът на ИТН.

“Днес Христо Иванов и ПГ на “Демократична България” за първи път говориха това, което наистина мислят – в сградата на Народното събрание (НС,) в ефир, в интернет, с включени микрофони и камери. Говориха, защото не знаеха, че са на живо и лицемерието им лъсна пред всички.

За първи път видяхме истинското лице на лъжата, манипулацията и политическа еквилибристика”, каза Трифонов.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.