Да не дойдат комунистите

Емил Соколов

Най-големият страх на българите е да не дойдат комунистите. Няма по-голяма заплаха от това в модерната ни история. Много е важно да можем да разпознаваме признаците на комунистическото управление, за да не допускаме комунистите на власт.

Прахосване на държавни пари и национализация

Комунистите много обичат да харчат чужди пари. Експерти са в това. Ако комунистите са на власт, очаквайте от тях да строят всякакви инфраструктурни проекти с раздута цена. Например, комунистите биха строили магистрали по 40-50 милиона километъра. Комунистите биха направили и държавни бензиностанции. Печалбата не е от значение. Пазарните принципи също са за бунаци. Комунистите са по усвояването и разпределянето на пари на техни хора. Така работи комунизмът. Няма търсене, няма предлагане, има само преразпределяне – взетото от нас отива у тях.

Култ към лидера

Комунистическият лидер е най-важният елемент в управлението на комунистите. Лидерът трябва да е смел и решителен. Комунистическите лидери действат с размах. Не се лигавят. На комунистическият лидер в българското общество се пада ролята на по-голям брат. Грижи се се за нацията, прави забележки на тулупите и мисирките, прегръща се с лидерите на други държави и обикаля страната. Държи всичко под контрол. Комунистическият лидер често кара трактор, джипка и всякаква техника. Всичко може, разбира и знае най-добре. Без комунистическият лидер държавата не може да съществува.

Посредственост

Най-характерната черта на комунизма е посредствеността. Лидерът е велик, но останалите в партията са идиоти. Това е така, за да красят лидера. Представете си как излизат всички – лидерът е най-отпред, а посредствените партийни членове са зад него, наредени като слуги. На всички е ясно, че без лидера всичко е безсмислено. Около него са построени партията и държавата. На хората около лидера им се разрешава да говорят понякога, но не и да мислят. Ако прекалят с говоренето, спират им интернета. Не може да си комунист, ако не си посредствен. Комунизмът разчита на човешкото незнание. Когато си прост е лесно. Тогава само има комунизъм.

Да не се изложим пред чужденците

Комунистите обичат да членуват в организации. Разбира се, членството им е бутафория. От далеч се виждат комунистите в международните организации. Те винаги са на последно място, опитват се да изглеждат важни, но обикновено са смешни. Винаги са най-прецакани. Това не е заради другите, а заради тях. Комунистите се прецакват сами. Това им е любимо. Причината е, че са тъпи. Това има и добри страни. Така държат властта постоянно. Когато не правиш нищо, лъжеш хората, че трябват да гласуват за теб, защото няма кой друг да свърши многото работа. Ама работа винаги ще има, когато никой не я върши. Ще има и заблудени хора да гласуват за тези, които с години не са пипнали нищо. Важното е да не се изложим пред чуждениците, работата друг път.

Вътрешни и външни врагове

Врагове комунизмът има много. Всеки, който защитава свободата е враг на комунизма. Обикновено тези врагове искат да посегнат на най-скъпото. Това са жените и децата. Комунистическите врагове са хора и организации, които само се преструват, че са за образование, равни права и други такива глупости. Целта им е да откраднат българските жени и деца и да ги заведат в Норвегия. Голяма лъжа е и, че не трябва да се посяга на жени и деца. Комунистите знаят, че възпитанието иска шамари. Комунистите защитават правото на силните да бият слабите. На който не му харесва, да ходи на майната си. При комунизма е така. Комунистическата етика и морал са безкомпромисни.

Хаос

Комунистите не обичат реда. Те обичат хаоса. Правовата държава и законността пречат на комунизма. Най-добре е институциите да не работят, хората да са объркани и да им се казва, че няма алтернатива. Всички лъжат. Всички са маскари. За комунистите е важно на хората да им е тъпо. Когато на тях им е тъпо, на комунистите им е супер. Комунистическата държава не иска много, за да функционира. Достатъчно е да има един инквизитор, който да плаши неудобните. Комунистите разчитат на периодичната репресия. Не може постоянно да тормозиш другите. Изморително е. Достатъчно е да арестуваш някого на няколко месеца. Не е нужно да го съдиш. Няколко репортажа и статии във вестника са достатъчни. Да има да се радват хората.

Това са основните признаци на комунизма. Всеки българин трябва много да внимава и следи за тях. Иначе идват комунистите.

Да не вземете само да си помислите, че те никога не са си тръгвали

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.