Uber набира служители в България

Американската компания за споделено пътуване Uber Technologies набира служители в България, показва справка на нейния сайт. От информацията става ясно, че Uber има две отворени позиции – за софтуерен инженер и за старши мениджър по инженерните въпроси. Статията, в която са представени вакантните позиции, носи името “Решавайте несравними глобални технически предизвикателства в сърцето на София с Uber”.

“Ние правим градовете по-безопасни, по-умни и по-свързани”, сочи текстът към една от обявите, допълвайки, че компанията “носи възможности на милиони хора по целия свят”, съобщава Investor.bg.

В допълнение към обявените позиции, Uber е публикувала кратки интервюта с няколко от членовете на българския си екип, които се занимават с данъчни въпроси, софтуерно инженерство и мениджмънт.

От Uber посочват, че процесът по набиране на служители включва четири етапа – подаване на онлайн кандидатура, интервю с екип за подбор на персонал, интервю в офиса на компанията и за финал отправяне на оферта. Компанията е стартирала и рекламна кампания във Facebook във връзка с обявите за търсене на нови кадри в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Current day month ye@r *