Шесторният убиец се самоуби

Издирваният за шесторното убийство Росен Ангелов се е самоубил. Тялото му е намерено в Луково. Ангелов се е самоубил, прострелвайки се в главата, с малокалибрено оръжие по първоначални данни.

Тялото му е открито в съседна вила на тази, която е обитавал в Луково.  Използвал е оръжие със заглушител. Предсмъртно писмо не е оставено.

Драгомир е един от хората, които познават най-добре намерения мъртъв Росен Ангелов – работили са заедно през последните години. .
Именно той е съдействал на полицията и ги е завел до вилата в Луково, след като разследващите установяват, че Ангелов е извършил шесторното убийство в Нови Искър, разкри bTV.

Драгомир описва самоубилия се Росен го като „много сприхав” и „потаен”. За последно го видял на 1 януари, денят след убийството. Излъгал, че брат му е починал и отива на погребение. Иначе изглеждал „нормален”.

Ангелов тренирал всеки ден и поддържал изключителна форма. „Обяснявал ми е в легиона какви тренировки са правили (…) Беше набит, трениран, много издръжлив. На ден изминавал до 20 километра пеша”. Винаги ходел с раница, в която си носел дрехи. Бил отличен стрелец и не се разделял с пистолета си, твърди свидетелят.

Росен Ангелов му споделил за връзката си с Кети Кюхова, с която се запознали на спирка в Нови Искър. Любовта им продължила до ноември. „Откакто се скараха последния месец почна да стана особен”, твърди Драгомир. Ангелов и Кюхова продължили да си пишат, но Росен станал „съвсем различен човек”.
Способен ли е обаче да убие шестима души? Според мен, да, казва Драгомир пред bTV.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Current day month ye@r *