Пускат фланелки и рокли с лика на Орешарски

Разгорещен фен на премиера Пламен Орешарски проби охраната на парламента и нахлу в кулоарите, за да вземе автограф от министър-председателя., съобщи агенция Пик.

Видимо в добро настроение след като днешният вот на недоверие към правителството му не мина, Орешарски охотно подписа тениската на господина. След това с нескрито удоволствие му благодари за подкрепата.

Отворен остава въпросът как фенът на премиера е успял да преодолее гардовете на Националната служба за охрана (НСО), които пиле не дават да прехвръкне край парламента от началото на протестите.

"В момента подготвяме къси роклички с лика на Орешарски, ще го продаваме и тях. 2500 са рокличките, толкова са момичетата на късмета в България. Тениската струва 30 лева", разказа пред смаяните репортери поддръжникът на премиера Александър Кръстев. Той обяви, че е собственик на фирмата-производител на тениските и рокличките.

Сред пиар средите се заговори, че акцията е част от новата стратегия на правителството за комуникация с обществото, за осъществяването на която някои представители на управляващите вече намекнаха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.