Отвлеченият Адриан се върна след като баща му плати откуп

Адриан Златков, син на бизнесмена  Тони Златков бе пуснат от похитителите си след платен откуп от баща му. Тони Златков заяви, че не търси възмездие, а просто иска семейството му да си върне нормалния начин на живот.

Снощи стана ясно, че отвлеченият Адриан Златков е бил изоставен край бензиностанция в Панчарево, София, а след това момчето се качило на стоп. Бил е дезориентиран.

Тони Златков разказа, че в този момент синът му се обажда по телефона и семейството му го прибира от друга бензиностанция в столичния квартал „Горубляне“. Момчето е освободено ден след предаване на откупа.

„Предполагам, че целта на похитителите са били пари. Бизнесът ми е чист и почтен“, обясни Тони Златков, който е собственик на луксозна автокъща.

Той обясни, че все още не е водил изчерпателен разговор с Адриан, тъй като синът му е изтощен.

„На втория ден похитителите се свързаха с нас, аз водих преговорите с тях. Чрез SMS-и се водеше комуникацията“, заяви бащата на Адриан.

Златков потвърди, че откуп е платен, но не пожела да информира каква е сумата. Единствено посочи, че тя е непосилна за семейството.

„Адриан си почива, все още психолози не са разговаряли с него. Не е бил подлаган на насилие, благодарни сме, че нещата се развиха така“, уточни Златков.

Бащата на Адриан също така увери, че не са тормозили сина му, а са се отнасяли добре с него.

„Нямам врагове. Всеки човек би се страхувал. Няма човек, който да преживее този кошмар и да не се страхува“, каза още той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Current day month ye@r *