Кристиян Костов отива на финал на Евровизия

Кристиян Костов е на финал на Евровизия. С песента си „Beautiful Mess“ 17-годишният българин завладя публиката в Киев и телевизионните зрители на втория полуфинал на най-големия песенен конкурс в Европа, съобщи БНТ.
С класирането си Кристиан оправда прогнозите на специалистите и букмейкърите, които го поставиха сред фаворитите в тазгодишното издание на състезанието.
Наелектризиращо. Вдъхновяващо. По този начин световните медии описаха представянето на Кристиан Костов. С него най-младият участник в тазгодишната „Евровизия“ изпрати България за трети път на финал, разказва още БНТ и цитира финалиста на „Евровизия 2017“: „Нямам думи, нямам думи, не знам какво да кажа, много се гордея. Просто много съм горд, че имам възможност да представя България на най-голямото състезание в Европа и че успях да стигна до финал и да ме нарекат първи – смисъл, не значи нищо обаче пак се кефя. Въпросът не е в мен, а в екипа ни. От мен зависят само десет процента, всичко останало зависи от всичките хора до мен просто… зад мен стои една огромна армия от хора, от българи, и наистина вярвам, че… ще спечелим Евровизия.“
Сред конкурентите си за първото място Кристиан отличи представителите на Италия, Португалия и Дания. В списъка с фаворитите специалистите добавят Белгия, Холандия, Швеция и Румъния. Почитателите на българина са уверени, че той има отличен шанс да се пребори за короната.
Големият финал на „Евровизия“ е в събота от 22:00 часа и ще бъде предаван пряко по Българската национална телевизия, добавя Националната телевизия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Current day month ye@r *