Издирват Росен Ангелов по подозрение за шесторното убийство

Полицията издирва  56-годишния Росен Ангелов, заподозрян във връзка с шесторното убийство в Нови Искър в новогодишната нощ. Вчера цял ден имаше операция по издирването му в района на с. Луково. Мъжът така и не бе открит, а вечерта МВР разпространи снимката му.

Ангелов може да е въоръжен и опасен, заявиха от полицията. Оттам уверяват, че анонимността на всеки, който даде информация за мъжа, е гарантирана. Мъжът се издирва във връзка с убийствата на Неделчо Юнаков, сина му Георги, Кети Кюхова, дъщеря й Нанси, приятелят на момичето Боби и бабата на Нанси – Еленка. Според разследващите те са застреляни в новогодишната нощ в къщата им в Нови Искър.

„Ако издирваният Росен Ангелов е извършителят на убийствата в Нови Искър, и е решил да се крие, вероятно е много далече. Той е опасен за цялото население, защото няма какво да губи, и всеки, който му се препречи, може да бъде потенциална жертва“. Това заяви пред bTV адвокат Людмил Рангелов. Според него и възможно извършителят на убийствата да е само един. Той посочи, че мотивът вероятно е личен и емоционален.

„Престъплението е „изцяло продиктувано от емоционални подбуди – страст, гняв, ревност . – За това говори обстоятелството, че има толкова много жертви. В най-лошия случай този човек има конфликт с Кети и Неделчо, останалите са невинни, (убил ги е) за да заличи свидетелите. А е възможно и да получи пълно удовлетворение, че до корен е изчистил всички близки хора на Кети Кюхова“, заяви Рангелов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Current day month ye@r *