Гардове на строителен обект бутнали в калта кметицата на Младост

Кметицата на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева е била бутана, дърпана и накрая съборена в калта от гардове на строителен обект.
Инцидентът е станал снощи по време на изненадваща проверка на Иванчева на проекта „Гранд каньон” на турската фирма „Гаранти Коза”, съобщи самата тя в официалния и личния си профил във Фейсбук.

Кметицата пристигнала на строителния обект след 22 ч. заради сигнал от граждани за вдигане на шум. Тя поискала документи, но такива не й били представени.

Вижте на какъв ужас бях подложена от персонала на Гаранти Коза, докато се опитвах да си свърша работата. Бутаха ме и накрая успяха да ме съборят в калта, докато бях дошла да проверя защо нарушават забраните за вдигане на шум вечер по сигнал на жители от 303 блок в Младост, в качеството си на кмет на квартала. Бутаха и ми дърпаха телефона, за да не ги снимам и накрая и той се озова в калта. Нямам думи и не знам как може да си позволят такова отношение към длъжностно лице, което просто иска да си свърши работата. Извиках и органите на реда„, написа Иванчева.

След проверката се оказало, че строителната фирма няма разрешително за работа в такъв час, а от „Гаранти Коза“ отказаха коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Current day month ye@r *