БСП се превръща в търговска корпорация

Автор: Боян Чуков, фейсбук

Изхвърлянето от ИБ на Александър Симов и Стоян Мирчев е знаково. Тук въобще не става дума за две определени личности. Тук става дума за кадрови и идеологически профил.

В БСП методично се елиминира чрез легендирани кадрови промени идеологията, която е заложена от бащите-основатели на партията. Политическата формация се превръща в търговска корпорация, която има за цел да обслужва определени външни фактори.

Приказките, че БСП е партия на Кремъл са за тежки малоумници, които не липсват и в самата социалистическа партия.

БСП се преформатира кадрово и идеологически по формулата, по която бе променена Френската социалистическа партия. Превръща се в ярка соросоидна и троцкистка формация, която си е сложила „ляв“ маскировъчен халат и се опитва за пореден път да измами наивните си избиратели.

Да напомня. Социнтернът се контролира изцяло от Хилари Клинтън и Мадлен Олбрайт. А как топло посреща Социнтернът ръководните кадри от БСП, за които у нас се пише по разни медии, че били последователи на Георги Димитров…щото били станали ръководители в него.

Въобще много тъжна картинка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current day month ye@r *