2018 г. идва с най-пищната заря от 19 години насам

Заради традиционният новогодишен концерт, който ще е на площад „Княз Александър І“ част от центъра на София е затворен за автомобили.  От 09 часа днес до 16 часа на 1 януари 2018 г. е забранено влизането на ул. „Аксаков“ между ул. „Бенковски“ и ул. „Дякон Игнатий“, ул. „Георги Бенковски“ между ул. „Аксаков“ и бул. „Цар Освободител“, ул. „Княз Александър І“ между ул. „Съборна“ и пл. „Княз Александър І“ и ул. „Леге“ между ул. „Съборна“ и пл. „Атанас Буров“.

Няма да може да се преминава с коли по бул. „Цар Освободител“ между площад „Независимост“ и ул. „Г.С. Раковски“ от 14 часа днес до 16.00 часа на 1 януари.

Празничната програма ще започне в 22 часа и ще продължи до 1 след полунощ. Водещи ще са Анна Ангелова и актьорът Владо Пенев, а новогодишното хоро ще поведе певицата Николина Чакърдъкова. В концерта ще участват Хилда Казасян с Васил Петров и Ангел Заберски Бенда, „Акага“, Михаела Филева, Дара и Християна Лоизу, както и „Сигнал“.

Организаторите обещаха най-пищната заря от 19 години насам. Мерките за сигурност са завишени. Желаещите да влязат зад огражденията на площада ще трябва да преминат през рамки за проверки, които ще бъдат разположени на 8 места. Забранява се на празнуващите да носят оръжие и остри предмети.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Current day month ye@r *